Статті

Переваги пластикових панелей ТМ Decomax

Одним із найпрактичніших та найпопулярніших оздоблювальних матеріалів є пластикові панелі. Вони ідеально підходять для внутрішньої обробки найрізноманітніших типів приміщень: квартир, приватних будинків, офісів, медичних закладів, дитячих садків, шкіл, барів, магазинів та складів.

ПВХ панелі ТМ Decomax мають цілу низку переваг, завдяки чому вони є чудовою альтернативою іншим оздоблювальним матеріалам, таким як кахель, мармур, камінь тощо.

 
1. Простота монтажу.
Установка пластикових панелей може проводитися власними силами, без спеціальних навичок. Вони легко і просто монтуються на будь-яку поверхню, яка не потребує жодної підготовки, із застосуванням мінімуму додаткових матеріалів. При цьому такий ремонт залишає мінімум сміття: стружка, обрізки панелей.

Кожна упаковка ПВХ панелей ТМ Decomax містить докладну інструкцію з монтажу. Також з інструкцією ви можете ознайомитись у статті «Монтаж пластикових панелей».

2. Надійність та довговічність.
Матеріал, з якого виготовляються панелі ТМ Decomax – полівінілхлорид (ПВХ), є міцним та довговічним. Він є стійким до впливу вологи, перепаду температур та грибків. У зв'язку з цим панелі можна використовувати кілька разів: наприклад, при переїзді акуратно демонтована стіна може бути зібрана заново. Пластикові панелі досить міцні, вони витримують великі механічні навантаження, що досягається наявністю ребер жорсткості.

Гарантований термін служби ПВХ панелей ТМ Decomax – 10 років.

3. Зручність у догляді.
Завдяки замковому з'єднанню ПВХ панелі ТМ Decomax щільно прилягають одна до одної та утворюють ідеально рівну поверхню, що перешкоджає попаданню бруду та пилу між панелями. Для підтримки панелей у чистоті достатньо протирати їх вологою серветкою або губкою 1 раз на півроку. Потрібно використовувати миючі засоби без абразивів, при сильному забрудненні – із середнім абразивним ефектом. При цьому панелі зберігають свій первозданний колір навіть при інтенсивному щоденному догляді.
 
4. Висока вологостійкість.
Пластикові панелі ТМ Decomax мають нульове водопоглинання, а спеціальна форма замкових з'єднань дозволяє отримати при монтажі водонепроникний шов. Завдяки цьому їх широко використовують при облицюванні ванних кімнат, кухонь, лоджій та коридорів.
 
 

5. Екологічність.
Полівінілхлорид (ПВХ) – матеріал, з якого виготовлені панелі ТМ Decomax – є екологічно чистим. Він не містить і не виділяє шкідливих для здоров'я людини речовин (про це свідчить санітарно-епідеміологічний висновок).

6. Пожежна безпека.
Температура горіння ПВХ панелі дорівнює 400 ° С (для порівняння: температура горіння панелі з ДСП та ДВП - 250 ° С). При цьому панель горить тільки при постійному підживленні вогнем.
7. Універсальність.
ПВХ панелі можна монтувати горизонтально, вертикально та під будь-яким кутом. ТМ Decomax пропонує широку колірну палітру (від однорідних тонів до тонів під дерево, камінь, квіти), різноманітність типорозмірів (панелі варіюються по ширині – 100, 250, 375 мм та довжині – 3, 6, 2,7м), а також безліч варіантів профілю.
ТМ Decomax – це ідеальне поєднання ціна-якість (кожна партія ПВХ панелей ретельно перевіряється службою ВТК безпосередньо на виробництві).
 
8. Теплоізоляція.
Пластикові панелі складаються з безлічі ізольованих осередків, завдяки чому вони мають високі термоізолюючі властивості. Коефіцієнт теплопровідності ПВХ - 0,19, що набагато нижче, ніж у інших матеріалів, що використовуються при внутрішній обробці. Наприклад, цей показник у цегли шлакової дорівнює 0,58; у штукатурки цементної – 0,9; каменю – 1,4. Теплоізоляцію також можна посилити: як правило, при монтажі панелей на каркас, між облицюванням і стіною залишається невеликий простір, який можна заповнити ізоляційним матеріалом. Така перевага ПВХ панелей дозволяє покращити теплоізоляцію та знизити витрати на опалення.
 
9. Безшовне сполучення.
Панелі ТМ Decomax мають відмінну перевагу – ширина панелей може сягати 375 мм. Завдяки цьому на покриття однієї поверхні потрібно набагато менше панелей, що створює видимість облицювання стін без швів.
Банер
Банер
Банер
Банер