Новини
09 січня 2014

Наш дебют у ролі Святого Миколая!

19 грудня ми дебютували у ролі Святого Миколая. Декілька наших співробітників їздили до Центру реабілітації для дітей та підлітків у Велику Новосілку, щоб влаштувати дітям свято. За традицією цього дня Святий Миколай слухняним дітям клав під подушку подарунок, цього року у ролі Миколая виступили співробітники TM Decomax.

Два тижні активної підготовки, збирання ідей, речей та іграшок, пошук талантів не пройшли даремно. Ми привезли із собою не лише солодощі, а й настільні ігри, пісню Efharisto, східний танець та мильний сюрприз!

Шоу мильних бульбашок – апогей вечора! Дітлахи від захвату розкривали роти, у них горіли очі, а яскраві посмішки осяювали все довкола. Усі потрапили всередину величезної мильної бульбашки!

1

2

Після вистави нас пригощали чаєм та смачним пирогом, який спекли у їдальні Центру реабілітації. Чаювання супроводжувалося доброю бесідою з директором Центру з приводу подальших поїздок. Найголовніше, що потрібно дітям – це турбота, увага та доброта – це зовсім небагато з того, що ми можемо дати. Наступна поїздка до Великої Новосілки буде з навчальними майстер класами від команди TM Decomax.
Далі буде…

Банер
Банер
Банер
Банер