Новини
12 жовтня 2011

Нові декори від ТМ "Decomax" LaMin

Увага!
У ряді ТМ Decomax LaMin поповнення – 2 нові декори!

ТМ Decomax стежить за останніми тенденціями Європи та постійно розширює свій асортимент!
З недавнього часу низка декорів поповнилася новинками:

 

 

- панелі ламіновані Травертино Беж: 2U-9040 Travertino Beige (0,25*2,7*0,008)

- панелі ламіновані Олива: 02А-80241 Олива (0,25*2,7*0,008)

Травертин (від італійського travertino – тибурський камінь) – наймодніший і найзатребуваніший оздоблювальний камінь у Європі.

Секрет популярності травертину криється не лише у зовнішній привабливості, а й у історичному іміджі даного каменю. Даним матеріалом оздоблено багато пам'яток світової архітектури, серед яких усім відомий Колізей та фонтани Треві (Рим, Італія), колонада Собору Петра (Ватикан, Італія).

ТМ Decomax вдалося створити ПВХ панель, що ідеально імітує за кольором і пористістю даний камінь. Завдяки своєму теплому бежевому відтінку панелі, що імітують травертин, в інтер'єрах чудово поєднуються з будь-якими меблями, народжуючи атмосферу затишку. Такі панелі ідеально підійдуть для обробки вітальні, холу, ванної та кухні.

З ламінованими панелями "Travertino Beige" гарна країна Італія та останні європейські тенденції виявляться до вас ближче, ідеально вписавшись в інтер'єр ваших кімнат.

Олива – дуже гарний та декоративно насичений європейський декор.

Даний декор завдяки своєму оригінальному, красивому забарвленню дуже популярний у сучасному дизайні.

Панелі "Олива" ідеально поєднуються з білими, молочними та чорними кольорами.

 

 

 

Обидва нових декори відносяться до серії Decomax LaMin (ламіновані панелі) – це ідеальне поєднання високих технологічних показників та найзатребуваніших декорів.

 

 

 

Банер
Банер
Банер
Банер