Новини
22 червня 2016

350 панель від Decomax в «Епіцентрі»

 

Зручна широка панель від Decomax сьогодні з'явилася у всіх «Епіцентрах» України.


Зручна широка панель від Decomax сьогодні з'явилася у всіх «Епіцентрах» України. Головна відмінна риса такої панелі – її ширина. Завдяки цьому ваші укоси, стелі, стіни при обшивці такою панеллю не будуть спотворені швом. Адже вузької панелі часто не вистачає, а панель шириною 350 мм – ідеальне рішення для широких укосів, для оздоблення балконів або ванних кімнат. Крім того, ця панель має оригінальний глибоко-білий приємний колір. Товщина зовнішньої стінки та ребра жорсткості забезпечують гарний, естетичний зовнішній вигляд таких панелей. За рахунок щільності поверхні та міцності матеріалу, на укоси та обшивку з 350 панелі можна спокійно опиратися, притуляться до них – від цього укоси не деформуються, а значить, прослужать довго та прикрасять ваше житло.
Торгова марка Decomax та мережа магазинів "Епіцентр" співпрацюють уже не перший рік. За цей час ми підтвердили свою репутацію та придбали багато нових та постійних клієнтів. Ми працюємо для вас! І сьогодні в магазинах «Епіцентр» панель шириною 350 мм представлена лише нашою торговою маркою.
Прикрасьте свої стіни красивими гладкими панелями без швів від компанії Decomax, з нами ви завжди на крок попереду!

 

 

350 панель від Decomax в «Епіцентрі»

 

Зручна, широка панель від Decomax сьогодні з'явилася у всіх «Епіцентрах» України. Головна відмінна риса такої панелі – її ширина. Завдяки чому ваші укоси, стелі, стіни при обшивці такою панеллю не будуть спотворені швом. Адже вузькій панелі часто не вистачає, а панель шириною 350 мм ідеальне рішення для широких укосів, для оздоблення балконів або ванних кімнат. Крім того, ця панель має оригінальний глибоко-білий приємний колір. Товщина зовнішньої стінки та ребра жорсткості забезпечують гарний, естетичний зовнішній вигляд таких панелей. За рахунок щільності поверхні та міцності матеріалу, на укоси та обшивку з 350 панелі можна спокійно облаковуватися, притуляться до них – від цього укоси не деформуються, а отже, прослужать довго та прикрасять ваше житло.

Торгова марка Decomax та мережу магазинів «Епіцентр» співпрацюють уже не перший рік. За цей час ми підтвердили свою репутацію та придбали багато нових та постійних клієнтів. Ми працюємо для вас! І сьогодні в магазинах «Епіцентр» панель шириною 350 мм представлена тільки нашою торговою маркою.

Прикрасьте свої стіни красивими гладкими панелями без швів від компанії Decomax, з нами ви завжди на крок попереду!

Банер
Банер
Банер
Банер