Новини
30 квітня 2013

Ламінований стартовий профіль Decomax

До кінця квітня наше виробництво почало випускати ламінований стартовий профіль для ПВХ панелей Decomax. Це унікальна продукція не лише для України, а й для найближчих сусідів.

Людина, якій доводилося тримати в руках ламіновану ПВХ панель, чудово розуміє якісну та естетичну перевагу її перед іншими: фактура, колір, жорсткість, краса. (прим. детальніше про ламіновані панелі та їх переваги можна прочитати у статті на нашому сайті «Ламіновані панелі – панелі нового покоління»).

Тільки ось для монтажу цього оздоблювального матеріалу потрібно використовувати ще додаткові профілі: стартовий, кутовий, стельовий та ін. І колірна гама цих додаткових комплектуючих обмежується переважно кількома кольорами – білим, коричневим кольором, тому що процес ламінації цих складних за формою профілів технологічно досить складний. Дуже прикро створювати за допомогою стильних панелей точну імітацію дерев'яної обшивки або стіни з дикого каменю і використовувати білі пластикові додаткові елементи.

До цих пір ТМ Decomax пропонувала для кожного відтінку ламінованих панелей використовувати універсальний куточок – унікальний продукт для України, який є як стартовим, так і стельовим, і кутовим, і з'єднувальним профілем. Завдяки чому краса інтер'єру зберігається.

Тепер ТМ Decomax пропонує всім клієнтам ще й ламінований стартовий профіль. Стартовий профіль на відміну від універсального куточка жорсткіший, що дає можливість чітко зафіксувати ПВХ панелі і задати їм напрямок, а також надати жорсткості всій конструкції.

Ламінований стартовий профіль вже у торгових мережах наших партерів!

Банер
Банер
Банер
Банер