Новини
05 червня 2012

Нові декори ламінованих панелей ТМ Decomax

ТМ Decomax пропонує українському ринку пластикових панелей новий вид декору. Завдяки застосуванню цього декору отримуємо оздоблювальний матеріал із принципово новим візуальним ефектом  – ламіновані 3D-панелі з ПВХ.

Ламіновані ПВХ-панелі ТМ Decomax вже давно зруйнували міф про незграбність та недоречність пластику в шикарному інтер'єрі. Ламінація в порівнянні з іншими видами покриття дозволяє імітувати на пластику не тільки колір, а й різну фактуру. А новинка нашого асортименту – ламіновані 3D-панелі ТМ Decomax – дозволяє створювати багатошаровий малюнок, який змінюється в залежності від освітлення та кута зору.

Асортимент панелей ТМ Decomax поповнився двома новими 3D-декорами:

3D панелі

Хвиля пісочна

ламіновані 3D-панелі

 

 

Хвиля сіра

Незвичайне горизонтальне тиснення і глибока фактура створюють ефект постійно нової поверхні, що змінюється.

Нові декори вже у продажу у МС наших партнерів.

Для довідки: крім фактурності, ламіновані панелі відрізняються від інших ще й особливою міцністю – ламінаційна плівка надає додаткову товщину панелі та захищає поверхню від механічних пошкоджень та впливу високих температур. Тому ламіновані панелі можна сміливо використовувати в будинках, де активні маленькі діти або домашні тварини, в офісах з щоденним великим потоком співробітників або відвідувачів і т.д. Докладніше про ламіновані панелі можна прочитати у статті "Ламіновані панелі – панелі нового покоління"

Банер
Банер
Банер
Банер